Redskap för personlig utveckling

I samarbete med tarothuset kan vi nu erbjuda dig en mängd verktyg för att vidareutveckla dig själv. Nedanför finner du några axplock och i menyn till vänster finner du fler alternativ.

Rider-waite Svensk Tarot

Denna svenska tarotlek är baserad på den mest populära tarotleken genom tiderna, Rider Waite-leken från 1909 som bildat skola för de allra flesta lekar som skapats sedan dess. Här är den svåråtkomliga symbolvärlden förtydligad för att göra leken mer användbar. A E Waite, berömd ockultist och mystiker, ansåg att dåvarande tarotlekar var ofullständig och beslöt att skapa en egen tarotlek där hans kunskap inom den esoteriska traditionen skulle komma till uttryck på samtliga 78 kort. Kommer med litet instruktionshäfte på svenska.

Mer om Rider-waite Svensk Tarot >


Tarot 78 Svar

Allt i en bok för möjligheten att ställa en fråga, dra ett kort ur leken, slå upp det kortets betydelse och få direkt vägledning. Syftet med den här boken är att du ska kunna dra ett kort inför en frågeställning och få svar direkt, eller att dra ett kort för att se vad som finns närmast dig, nästa händelse i livet, genom endast ett kort. I den här boken finns alla 78 korten uppdelade i olika grundstrukturer, i de olika sviterna och stora Arkanan. Varje kort har ett grundsvar och även svar på olika frågor, för din arbetssituation, kärleken, ekonomin, hälsan och din andliga utveckling. Den här boken passar bra till dem som är nyfikna på Tarot och snabbt vill ha enkla lösningar, d.v.s svar direkt. Den passar också för dig som redan tolkar Tarot för att se korten ur nya perspektiv. En stjärna eller direkt vägledning via ett kort. Författaren Ylva Faith Trollsveden, heter numera Trollstierna. Hon är född i Boden 1959, arbetar heltid med Tarot, kristaller, astrologi och medial vägledning bl.a. Genom egna spålinjer. Hon har tidigare utkommit med flera böcker om Tarot och andra ämnen som spådomskonst och kristaller. Häftad bok, 179 sidor.

Mer om Tarot 78 Svar >

 


 
Stora boken om tarot

Av: Cassandra Eason 256 sidor 198 gram En tarotbok för ALLA! "Massor av människor har genom åren fått hjälp av Cassandra Eason. Det som är så utmärkande för Cassandra är att de människor som kommer till henne för att få hjälp, oftast kommer med oro, bekymmer och problem och därför känner sig ganska nere. Genom alla de år som jag suttit med och tolkat åt Cassandra här i Sverige, har 100% procent av hennes klienter ALLTID lämnat oss glada, lättade och med en känsla av att de nu är på rätt väg till att kunna lösa sina problem. Jag pratade med Cassandra om vad det är i hennes tarottolkningar som gör alla människor så glada och lyckliga och när hon förklarade det för mig, tyckte jag att det är verkligen något som Cassandra borde dela med sig av. Sagt och gjort och så kom den här fantastiska boken till!" Susanne Penttinen Cassandra Eason delar här med sig av sin fantastiska kunskap där hon varvar sitt stora kunnande om Tarotkorten med sin psykologiutbildning och sin enorma erfarenhet. När man läser Stora boken om Tarot inser man snabbt att Tarotkort är inget att vara rädd för och lusten att börja tolka tarotkorten blir så stor att man bara måste ha en tarotlek och starta direkt! Boken lär dig hur du ska utveckla den intuition och de psykiska krafter du redan besitter. På det viset kan du, oavsett om du tolkar korten åt dig själv, vänner, familjemedlemmar eller professionellt, upptäcka något som inte är en förutbestämd väg utan de underbara möjligheter som vi alla kan få upp ögonen för när vi tolkar Tarotkorten och utforskar våra framtida alternativ. Utforska Tarotkortens fantastiska värld och få de svar du behöver redan idag. Boken vänder sig både till de som aldrig provat Tarotkorten tidigare och till de som redan är vana tarottolkare. Cassandra Eason är en internationellt erkänd författare och clairvoyant medium. Hon har gett ut Tarotböcker på tio språk och undervisar och föreläser om Tarot och alla aspekter av psykisk utveckling. Cassandra använder sig av Tarotkorten terapeutiskt och för att hjälpa människor att upptäcka sin potential, både på det personliga planet och i yrkeslivet.

Mer om Stora boken om tarot >

 


Osho zen tarot (svensk)

När livet tycks vara fullt av tvivel och säkerhet söker vi ofta en källa till inspiration: Vad händer om jag fattar beslut om det här, men inte om det där? Det är så man traditionellt har använt tarot, att få svar på frågor om det förflutna och framtiden. I den här leken, Osho Zen Tarot, är fokus istället lagt på själva förståelsen av nuet. Det är ett system som bygger på visdomen inom zen, en visdom som lär oss att händelser i det yttre helt enkelt speglar våra egna tankar och känslor, även om vi inte alltid själva förstår dessa. 79 kort och bok med tolkningar medföljer.

Mer om Osho zen tarot (svensk) >

 


Cosmic Tarot

Syftet med Cosmic Tarot är att göra den gamla kunskapen tillgänglig, och med så få hemliga tecken som möjligt, begriplig. Du kan förstå betydelsen utan att känna till den gamla läran om astrologi, kabbalistisk numerologi och livsträdet. Litet instruktionshäfte på svenska ingår.

Mer om Cosmic Tarot >

 


Waites universella tarotlek (På Svenska)

Mary Hanson-Roberts magiska färgläggning av de ursprungliga illustrationerna i Waites uppenbarar fler detaljer hos både figurer, kostymer och symboler än vad kan ses i de ursprungliga motiven. Resultatet är en mycket vacker lek som vunnit allmänt erkännande. En folder på svenska medföljer.

Mer om Waites universella tarotlek (På Svenska) >

 


Tarot 780 svar

208 sidor - Av: Ylva Trollstierna Med tarotkorten kan du se in i framtiden och det är just det som denna bok erbjuder dig, att på ett enkelt sätt kunna vägleda dig själv i ditt liv. Att lära sig tarot är som att lära sig ett nytt språk - och det kan ta tid, men i denna bok behöver du inte lära dig något alls, utan du kan bara läsa innantill. Nu kan du sluta fundera och helt enkelt läsa dig till alla de olika aspekterna som ett kort har med sig. Tänk alltid logiskt och bli inte rädd för några kort. Inga kort är farliga! De som har med sig en negativ betydelse vill visa dig att du måste tänka om. Ylva brukar alltid säga att en spådom är som en väderleksprognos, och om du skulle se att det blir -10 grader och snöstorm i mitten av juli (vilket inte är vanligt!) så vet du om det. Du kan inte ändra vädret men du kan ändra ditt förhållningssätt till situationen genom att förbereda dig och ta på dig vinterkläder, resa bort eller stanna inomhus. Nu behöver du inte överraskas och rusa ut i badkläder just för att du vet om vad som väntar dig! Det är mycket bättre att vara förberedd och se till att man har det som behövs för att klara av den väntande situationen. Tarot är en upplevelse, en kunskap som finns för alla, man behöver inte vara mer medial än någon annan, utan man kommer längre med helt vanlig sund logik. Och du, det är väl ingen slump att läser om denna bok, utan det är nog helt enkelt så att det nu är dags för dig att ta kontroll över ditt liv och styra det med hjälp av de aspekter du ser och att du inte låter livet styra dig…

Mer om Tarot 780 svar >

 


Dagens Ängel

Skapad av: Cassandra Eason Vill du veta vilken ängel som följer dig på din väg genom livet? Vilken ängel som står vid din sida just idag, eller vilken kraft och styrka som just din ängel för dagen innehar och som du kan få hjälp av just i dag? Cassandra Eason delar här med sig av sin enorma kunskap om änglar och här får du en behändig ask med 79 olika änglar med namn och deras positiva styrkor och förmågor. "Jag har själv testat dessa dagens änglar nu i två veckor och det är otroligt hur väl de änglarna har stämt in på de situationer och händelser som jag haft under dessa två veckor./ Susanne"

Mer om Dagens Ängel >

 


Tarot : De Magiska Korten (CD-ROM för PC)

Tarot – de magiska korten är ett helt igenom svenskt tarotprogram och världens mest avancerade. Spännande grafik, specialgjord musik, animationer och berättarröster – allt för att skapa en magisk upplevelse för dig som användare. Uppläsning av samtliga tolkningar!

8 st Olika läggningar: Du kan välja mellan 8 olika kortläggningar! Få svar om din ekonomi, ditt arbete, om din familj, ditt kärleksliv, eller välj att lägga det Keltiska korset som utförligt beskriver just dig, din potential och dina möjligheter plus mycket mer.

Spännande & underhållande: Stora ansträngningar har gjorts för att Tarot – de magiska korten både ska vara utvecklande och underhållande. Samtliga scener är också inspirerade av historiska tarotmiljöer. Dessutom är programmet mycket användarvänligt; enkelt och lättförståeligt.

Mer om Tarot : De Magiska Korten (CD-ROM för PC) >